• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
ZİLLET-İZZET ARASINDA  REKOR
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Buna da gücünüz yetmiyorsa kalbinizle ona buğz (nefret) edin.” buyuruyor. Bu hadis-i şerif üzerine tefekkür ettiğimde hep Müslümanların ittihadı noktasına gelerek çözüm buluyordum. Evet hakikatten bugünkü sorunlarımızın çözümü için belki %99 ittihadi İslam şarttır.

Geçen hafta Ankara’da nasipsizler yüz kızartıcı bir rekor kırdı. Açık havada dünyanın en uzun podyumunu 2 bin 69 metre uzunluğuyla 250 yarı çıplak manken yürütülerek kıran eşcinsel modacı Cemil İpekçi “bu podyum geçmişimizdir” türünden tarih ve kültür katıklı garip sözlerle maksadını aşikâr ediyordu. Şüphesiz bu “üzücü” ve “yüz kızartıcı” bir rekordu. Zaten bazı İslami kanallar bu şekilde rahatsızlığını beyan etti. Lakin memleketimizin ve Müslüman kardeşlerimizin durumu hüzünlü bir manzara.

Hepiniz hatırlarsınız geçen yıl Mardin Kasımiye Medresesi’nde aynı zevatın düzenlediği defileyi. O mukaddes mekanda böyle bir defilenin önlenmesi için  44 STK haftalarca protestolarda bulunmuştu. Fakat Cesur Başbakan; Bakanı, Valisi ve avanesiyle ne Müslüman halkı ne de 44 STK’yı umursamayarak bu hayâsızca fiile SODES’ten para aktarılarak bizzat destek çıkmış, defile gerçekleştirilmişti. Mukaddesatımıza yapılan bu saldırıyı unutmadık ve içimiz hala kanamakta..

Diğer bir içimizi kanatan konu ise bölgemizdeki Apoistlerin namus avcılığı.. Kürt halkının en dokunulmazları(!) arasında yer alan namus ve tesettür, yılların dejenerasyonu sonucunda zehirini kusarak mazlum milletimizin bir kısmını ciddi anlamda zehirledi. Kürt kadınlarının “biz kimsenin namusu değiliz” afişlerini taşıyacağını, Sosyalistlerin “namusa karşıyız” sloganlarını, Batman’ın billboardlarında göreceğimizi  çok değil 10-20 yıl önce birçok Kürt tehayyül edemezdi..

Özellikle Batıdaki Müslüman kardeşlerimizin dikkatine! Kasımiye Medresesi’nde, o mukaddes mekanda hayasızların düzenlediği defile küfrün kırdığı bir rekordu. Tesettüre bürünen çocuklarımızı provekatörlük ve cahillikle suçlayan; medyada linç kampanyasına tutan müslüman görünümlü beyler de bir rekor kırıyordu. Uzar gider.. vs

Birilerinin melanetlerine üzülmemize gerek yok. Kendimiz zaten bir hüzün tablosuyuz ki hayâsızlar bu cesarete sahip oluyor. Zira daha hüzünlü rekorları benim Müslüman halkım, özellikle Kürt mustazaf Müslüman kardeşlerini unutan, seslerine kulaklarını tıkayan Batılı Müslüman kardeşlerim kırıyor. Haya perdesi yırtılmış, İslam’a her taraftan pervasız saldırılar oluyor.. Müslüman kardeşlerim nevm, sukut, rekorları kırıyor esef…

Kafatasçı bir Allah düşmanı bile şöyle demiş:” bir memlekette namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur.”

Ama artık yeter! Ses almalı, ses olmalı… Müslüman kardeşim uyanmalı, uyanışa eşlik etmeli… İslam coğrafyasındaki baharı zalime karşı mazlum ve Mustazaf halkların verdiği “ses” getirdi. Hakkın sesinin kıymetinin farkına varmalı…

İzzetli rekorların duasıyla…

O zaman zillet terk edecektir vatanımı.   

 Fadlullah Çelik Batman / doğruhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir