• DOLAR 32.433
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2478.659
  • ...
Büyük Birlik Partisi`nde İhsanoğlu Depremi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, genel merkezin Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili kararına "aykırı davranış ve tutumlar" sergileyen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok ve MKYK Üyesi Metin Gündoğdu`nun tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkine, Bozok`un Genel Başkan Yardımcılığı görevinin düşürülmesine karar verildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Mustafa Destici başkanlığında toplanan MKYK`da, partinin "cumhurbaşkanı aday tercihi" konusunda aldığı karar ve partinin bu süreçte yapacağı çalışmaların ele alındığı kaydedildi.

Toplantıda ayrıca, Genel Başkan Yardımcısı Bozok ve MKYK üyesi Gündoğdu`nun, durumlarının görüşüldüğü belirtilen açıklamada, "Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok`un, `Basın huzurunda disiplin gerektiren suçlarından ötürü Genel Başkan Yardımcılığının düşürülmesine` oy birliğiyle karar verilmiştir. Ayrıca, aynı suçu işleyen MKYK Üyesi Metin Gündoğdu ve Bozok`un Merkez Disiplin Kurulu`na tedbirli olarak sevki kararlaştırılmıştır" denildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir