• DOLAR 32.563
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2489.29
  • ...
Bu Zindanlar Kimlerle Dolu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şu son Tahliyeler üzerinde biraz konuşalım. Gündemi sadece bu konu üzerinde yoğunlaştırsak yeridir. Çünkü; Mazlumun içeride, zalimin ise dışarıda olması ‘Kamuoyunun’ vicdanını parçalıyor.
Zindanlara 40’lı yaşında atılıp,yaşı 60’a dayanan hasta yusufiler var. Sırf Kuran’ı kerim susmasın diye, Kelimetullah’ı insanlara ulaştırsın diye ve bu uğurda; canını, malını, evladını kurban veren binlerce islami kesim mahkum var. Bu balyoz davaları, çeteler, KCK, uyuşturucu, bataklık baronları hep dışarda iken sırf müslümandır diye: Hizbullah, El-Kaide, Hizbu-Tahrir, Umut-der, İhya-Der, Mustazaf-Der davalarından yargılanan insanları ‘AK-PARTİ’ hükümetti ne zaman görecek?! Zaten hiçbir zaman sahtekarlardan adaletti beklemedik, çünkü aciz olmak istemedik... 12Yıllık iktidar bilançosu: 200 soruşturma dosyasında, 400 müslüman yargılandı. 1828 yıl ceza kesildi. Kârlı ihaleymiş.!!!
 

Ben kemalizm ve başka başka sureteki putların bu vatana, bu millete hizmettini daha görmedim. Ama, kendi çocuğuna, komşunun çocuğuna, amcasının çocuğuna bir kelimede olsa ‘LAİLAHEİLALLAH’ öğretmiş diye, derin, soğuk, sancılı, kimsenin bilmediği yerler de işkenceden geçirilmiş, dava dosyaları karanlık işlerle süslendirip yıllarca cezaevinde süründürülen ‘ADAM’lar var.!!!
 

İslami kesim mahkumlarda darbeci idi evet kabul ediyoruz. Ama; onlar, ahlaksızlığa, çirkefliğe, zalimlere, baronlara, insanlığı zehirleyenlere, maneviyatı çökertenlere, aileleri yıkan etkenlere ‘DARBE’ vurdular. Ve şuanda da başları dik alınları ak bir şekilde Hz. Yusuf’un görevini devam ettiriyolar. Ebu-gureyp, Bagraham ve Guantanomu yaşatanlar bugün ‘paşa paşa’ dışarı çıktılar ve hala mağdur olanlar içerde ALLAH için yatıyorlar.!

 

Başbakanın mısır zindanlarında ki yusufları dille getirmesi sevindirici, ya bizim yusufları?! Ama şunu net görebilirsiniz. Bu Ülkede darbeci, Kemalist, Balyozcu, egoist isen özgürsün... Geri kalanların hepsi ağızlarıyla kuş tutsa faydası yoktur memlekete.! İlginç olanıda bu.! Ayakları Protezli olan bayanın, filistin Yararına Kermesten 150 yıl ceza alıyorsa, sadece; Hasbunallahu ve ni’mel vekil ni’mel Mevla ve ni’me’n nasîr.
Türkiye’de Hizbullah, İBDA-C, El-Kaide ve Umut Davası`ndan tam 376 kişi şuan tutuklu; üstelik 231’i müebbet. Bilmem kaç yıl öncesini yargılıyoruz da 28 Şubat’a dokunulmuyor. Rezalet bir tablo...! Bu hükümet Potifar’a benziyor.. Yusufların günahsız olduğunu bilmesine rağmen göz yumuyor, ses çıkarmıyor. Potifar, günahıyla sessiz kalsa da Allah Kerem sahibi tek Mevlamızdır.. Yalnız O’na dayanır, O’ndan dileriz.. Tüm siyasi Mahkumlar içinde adalettin tecelli etmesi için yetkili mercilerden genel siyasi af talep ediyoruz. Şüphesiz adalet, hakkaniyettir, şereftir, onurdur, erdemdir. Selam ve Dua ile...

 

Adnan Memiş / İstanbul - Yaş: 21

Bu haberler de ilginizi çekebilir