• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
29 TL`ye her yerden internet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TTNET, 3G ve Wifi internet hizmetlerinin hepsini bir arada sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile kullanıcılar diledikleri noktadan istedikleri zaman internet erişimine tek fatura ve tek paket altında sahip olabilecek.

Tüm internet hizmetlerinin tek bir paket altında sunulacağı HEPNET kampanyası farklı kapasite ve ödeme seçenekleri ile müşterilere sunulacak. En yaygın olarak satışı yapılması planlanan paket 4 GB ADSL, 4 GB 3G ve sınırsız Wifi dakikalarını içerirken, aboneler bu pakete ilk 3 ay 29 TL, daha sonrasi 9 ay 39 TL ödeyerek, bir yıllık taahhüt karşılığında sahip olabilecek. Abonelere 3G hizmetini alabilecekleri mobil modemler de bu paket içerisinde ücretsiz olarak verilecek.HEPNET Paketi kapsamında kampanyaya dahil ADSL tarifelerinden biri ile beraber tercihe göre 4 GB veya 6 GB kotalı TTNET Mobil 3G HEPNET tarifesi ve sınırsız WiFi dakikası sunuluyor. Abone ihtiyaçlarına bağlı olarak NET4, NET6 ve NETLİMİTSİZ tarifelerinden herhangi biri seçebiliyor. Tüm tarifelerde sınırsız WiFi dakikası hediye ediliyor. Aboneler paket dahilinde 3G mobil modeme de sahip olarak ayrıca bedel ödemek zorunda kalmıyorlar. Bu paketlerde en düşük fiyatlar ilk 3 ay için 29 TL, sonraki aylar için 39 TL. İlk 3 ay için 29 TL verenler 4 GB kotalı ADSL + 4 GB kotalı 3G ve Sınırsız WiFi alarak doyasıya internet kullanabiliyor.

Kablosuz modem almak isteyenler 24 aylık taksit seçeneğini tercih ederek ayda sadece 2 TL`ye kablosuz modem, ayda sadece 1 TL`ye kablolu modem sahibi olabiliyor. 12 aylık taksit seçeneğini tercih eden müşterilerin faturalarına ise kablosuz modem için ayda 4 TL, kablolu modem için 2 TL yansıtılıyor. Yalın İnternet hizmetiyle birlikte de sunulan TTNET HEPNET paketiyle, ADSL genişbant ile evde, ofiste, 3G mobil internet ile dışarıda ve sınırsız WiFi dakikaları ile 81 ilde bulunan binlerce noktada internete girilebiliyor. Paket kapsamındaki mobil iletişim hizmeti Avea tarafından sağlanıyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir