• DOLAR 32.604
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2332.611
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- 24 Eylül cumartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle: 

OLAY GAZETESİ: Şanlıurfa`daki yolsuzluk operasyonu
Şanlıurfa merkezli bazı il ve ilçelerde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 30 kişi, adliyeye sevk edildi.
GAP GÜNDEMİ: Peygamberler Şehri`nin Camileri
Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen ``Cami Bahçe ve Çevresini Güzelleştirme`` yarışmasında, Şanlıurfa`dan Eyyüp Peygamber Camisi birinci oldu. Yarışmanın amacının camilerin çevresini daha düzenli ve yeşil alanını bol hale getirmek olduğunu ifade eden Erdem, yaptıkları değerlendirmenin ardından merkezdeki Eyyüp Peygamber Camisi`nin birinci, Viranşehir`deki Kemal Veysi Tepret Camisi`nin ikinci, Siverek Bahçelievler Camisi`nin ise üçüncü olarak seçildiğini bildirdi.
İPEKYOL: Bu Ne Yaman Çelişki
Devlet bir taraftan mahkûmları tekrar topluma kazandırma çalışma yaparken diğer taraftan da suçla alakası olmayan insanları evlerine düzenledikleri operasyonlarla yakalayıp günlerce emniyette ve adliyede alıkoyarak topluma karşı rencide olmalarına sebep oluyor. Bu çelişki dün Şanlıurfa`da yaşandı.
Unutulan Patlama Mağduru Artık Yaşamıyor
Haziran ayında Karaköprü`de bir benzin istasyonunda meydana gelen yangında vücudu tamamen yanan ve sol gözünü kaybeden Şahin kabakçı dün tedavi gördüğü Malatya İnönü Üniversitesi`nde yaşamını yitirdi.30 yaşındaki 3 çocuk babası şahin`in cansız bedeninin getirildiği sineklideki evinin önünde gözyaşı ve feryatlar yürekleri dağladı. Karaköprü`deki benzin istasyonu yangınında ağır yaralanan 3 çocuk babası Şahin Kabakçı, durumunun ağırlaşması üzerine önceki akşam saatlerinde Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi`ne kaldırılmıştı.
Ali Durmaz-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir