• DOLAR 32.557
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2424.877
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 24 Eylül Cumartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Doğuş Gazetesi; `BATSO Başkanlığına Nasıroğlu Seçildi`
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık görevini yapan Mehmet Teymur`un vefatı ile boşalan yerine işadamlarından Osman Nasıroğlu seçildi.

`KESK Merkez Yönetim Kurulundan Ankara`da Yapılacak Mitinge Çağrı Yaptı`

KESK`ten mitinge davet Ankara da 8 Ekim de KESK, DİSK, TTB, TMMOB öncülüğünde düzenlenecek olan ve daha iyi çalışma koşullarının talep edileceği mitinge ilişkin ilimizde bir basın açıklaması düzenlendi.

Mezopotamya Gazetesi;` Bütün Talepleri Karşılayacağız`
Antep fıstığı fidanı ve meyve fidanı taleplerinin alımına başlandığını söyleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Akın, yapılan taleplerin yüzde yüzünü karşılayacaklarını söyledi.

`Gönenç, Şairler Antolojisinde`
Basın İlan Kurumu Batman Şube Müdür Vekili Mehmet Gönenç, "Cumhuriyetten Günümüze Gaziantep Şairleri" antolojisinde yer aldı

Medya Gazatesi; `Kan Bağışı İçin Hastanede Çadır Kuruldu`
Kızılay Kan Merkezi Ramazan tatili nedeni ile boşalan depolarını doldurmak için Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çadır kurdu.

Batman Postası Gazetesi; `BATSO Başkanlığına Osman Nasıroğlu seçildi`
Mehmet Teymur`un vefatı nedeniyle boşalan Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Osman Nasıroğlu yönetim kurulunun oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

Pusula Gazetesi; `Kan, Üretilmeyen Tek İlaçtır`
Batman Kızılay Kan Alma Birimi ile Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesinde beraber yürüttüğü kan kampanyası dün gerçekleştirildi. Hastane bahçesinde kurulan Kızılay çadırında hastane başhekimi, doktorlar, hemşireler, diğer çalışanlar ve vatandaşlar kan verdi.

`71 Yıllık Raylar Yenileniyor`
1940 yılında Batman`da kurulan Devlet Demir Yolları(DDY) 71 sonra çürüyen 3 kilometre uzunluğundaki rayları değiştiriyor.

Barış Gazetesi; `Özperk "Uyuşturucu Madde Bağımlısı Eğitimci Bile Var`
Batman`da ciddi boyutlara ulaşan madde bağımlılığı sorununa duyarsız kalmayan Eğitim Bir-Sen Batman Şubesi, yetkili kurumları, gerekli önlem ve tedbirleri almaları yönünde uyardı.

Çağdaş Gazetesi; `BATSO`da Başkan Nasıroğlu`
Batman Ticaret ve Sanayi Odası`nda (BATSO) Başkanlık görevini yaklaşık 40 yıl boyunca yapan Mehmet Teymur`un vefatı ile boşalan başkanlığa işadamlarından Osman Nasıroğlu seçildi.
Veysi Rüzgar-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir