• DOLAR 32.505
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2430.19
  • ...
Ümraniye`de silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Olay, İstiklal Mahallesi Yıldır Sokak`ta bulunan bir kıraathanede, dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Ulaş ve Murat Uz kardeşler ile Mithat Çamlıbel arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bıçakla yaralanan Mithat Çamlıbel, yanında buludurduğu silahını çekerek Murat ve Ulaş Uz kardeşlere ateş etmeye başladı.

Mithat Çamlıbel’in silahından çıkan kurşunlarla Ulaş Uz göğsünden ve karnından, ağabeyi Murat Uz da karnından yaralandı. Çamlıbel ise bıçakla boğazından yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar tarafından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mithat Çamlıbel daha sonra Çamlıbel Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edildi. Durumu ağır olan Ulaş Uz, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kavganın yaşandığı kıraathanede detaylı inceleme yaptı. Polisin soruşturması sürüyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir