• DOLAR 32.521
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2419.857
  • ...
İstanbul`da eş zamanlı üç patlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL  - İstanbul`da iki ayrı ilçede, iki market ve bir siyasi parti bürosunu hedef alan eş zamanlı bombalı saldırı meydana geldi. Ses bombalı saldırıda yaralı ve can kaybı yaşanmazken, olaylarda maddi hasar oluştu.

 

 

Güvenlik ve istihbarat kaynaklarından edinilen bilgilere göre eş zamanlı saldırılar, gece saat 01.00 sıralarında Kartal Soğanlık ve Cevizli Mahalleleri ile Pendik Ahmet Yesevi Mahallelerinde gerçekleşti. Soğanlık Manolya Caddesi üzerinde bulunan bir markete yönelik ses bombası atan yasa dışı terör örgütü yandaşlarının, aynı ilçede Selanik Caddesi üzerinde bulunan bir siyasi partinin irtibat bürosunun önüne de ses bombası atarak kaçtı.

 

 

Ses bombası ile gerçekleştirilen üçüncü saldırı ise Pendik Ahmet Yesevi Mahallesi Aydınlı Caddesi üzerindeki bir markete yönelik düzenlendi. Saldırılarda herhangi bir yaralı ya da can kaybı yaşanmazken, market ve siyasi irtibat bürosunda küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.

 

 

Emniyet güçleri, saldırıları gerçekleştiren failleri yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

 

 

Polis kaynaklarına dayanan bilgilere göre, saldırıların bölücü terör örgütü PKK yandaşlarınca gerçekleştirilmiş olabileceği, olayda iki market ve bir siyasi irtibat bürosunun hedef alındığı duyuruldu.

iha

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir