• DOLAR 32.487
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2431.709
  • ...
Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara`nın doğusu, Batı Karadeniz`in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Zonguldak, Bartın ve Çorum ile Ankara`nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Batı bölgelerde kuzey yönlerden, iç ve doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Bölgelerimizde hava:

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerinin akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Ankara`nın kuzeyi, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu; Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyıları ile Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir