• DOLAR 32.59
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2501.079
  • ...
Hamaldan Erdoğan'ın seçim yardım hesabına 5 kuruşluk bağış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsusta hamallık yapan Cumali Akbaş (49) isimli şahıs  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yardım hesabına 5 kuruşluk bağış yaptı.

Tarsus eski buğday pazarı civarında hamallık yaparak geçimini sağlayan Cumali Akbaş, Ziraat Bankasının Makam Şubesine giderek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılan “Cumhurbaşkanlığı Seçimi Bağış Hesabına” 5 kuruş sembolik bir ücret yatırdı.

Geçtiğimiz günlerde mal beyanını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın söylenenin aksine fazla zengin olmadığını gördüğünü kaydeden Akbaş, “Başbakanımızın fazla zengin olmadığını gördüm. Bende kendi çapımda bir katkı olsun benden ancak bu kadar. Ben hamallık yapıyorum bir gün çalışıyorum bir gün boşum, gönlümden ancak 5 kuruş geçti. Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı seçiminde harcaması için açılan yardım hesabına 5 kuruşluk sembolik rakam yatırdım. Öteki adaylar para yemesini bilmiyor. Parasını değerlendirmesini bilmiyor. Bende şahsen para yemesini bilen adamı severim, parasını değerlendirmesini bilen adamı severim, ona destek olmaya çalıştım” diye konuştu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir