• DOLAR 32.583
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2421.797
  • ...
Uyuşturucucu operasyonunda 39 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş merkezde yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 39 kişi gözaltına alınırken, 85 kilogram esrar ve 250 adet ecstasy hap ele geçirildi. Sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen 39 şahsın tamamı, tutuklanarak cezaevine göderildi.

Operasyon ile ilgili olarak Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde okul önleri ve çevresinde ve internet kafeler ile kafeteryalar ve umuma açık alanlarda vatandaşlarımıza teşekkül halinde baskı kurarak, uyuşturucu madde kullanımını özendirerek ve teşvik ederek organize bir şekilde uyuşturucu madde satan, şahısları uyuşturucu madde kullanmaya alıştırarak zorla hırsızlık yaptıran ve zorla uyuşturucu madde kullanmaya alıştıran şahıslara yönelik olarak gerçekleştirilen eş zamanlı 3 ayrı operasyon düzenlendi.”denildi.

Uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen toplam 39 şahsın gözatına alındığı belirtilen açıklamada, “Yakalananlar, İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Adli makamlara sevk edilen 39 şahsın tamamı, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.”ifadelerine yer verildi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir