• DOLAR 32.488
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2478.96
  • ...
Yanki Go Home! Burası Beyaz Saray Değil!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Zülfi Tan / Doğruhaber / Haber Yorum

Filistin`de kardeşlerimizin kanını olu oluk akıtan bu zihniyet, Diyarbakır`da da rahat rahat oturup iftarını yapacak sandı! Bu nasıl bir emperyalist anlayıştır? Diyarbakır`ın yiğit Müslümanları bu zilleti nasıl kabul eder?

Ama bakıyorum da köle ruhlu bazı insanlar, sözde kendi halklarının özgürlüğü için mücadele ediyor ama, dünyanın en büyük köle tüccarı olan ve halklara kan kusturan bu emperyalist devletin iftar sofrasına oturmaktan büyük haz duyuyorlar.

Filistin`de Müslümanların kanını akıtan siyonistlere en büyük desteği veren bu devlet, şimdi gelmiş Diyarbakır`da sahabe şehrinde iftar verecek? ABD çıkarı olmayan bir yerde bulunur mu hiç? Söyleyin ne sözler veriniz de onları ta buralara kadar getirdiniz? Bugün dünyada nerede bir huzursuzluk varsa onun bir numaralı sebebi Amerika`dır. 

Şimdi gelmiş Diyarbakır`da sofra kurmuş! tutmadığı orucun iftarını yapacaklar. Git! o müslüman kanı damlayan sofranı Waşhintonda, Telavivde kur.

Şeyh Said meydanını o pis sofranla kirletme! Sahabe şehrini pis emellerine alet etme! Diyarbakırlılar seni istemiyor? Kardeşlerini katledenleri, katledenleri destekleyenleri istemiyor. Kan damlayan sofralarınızı istemiyor.

Peki ya HDP`ye ne demeli. Siz ne zamandan beri emperyalizmin hayranı oldunuz? Siz ne zamandan beri, Amerikancı oldunuz? Ne zamandan beri Amerikan sofrasından beslenmeye başladınız? Sizin devrimciliğinizi, emperyalizme karşı olan duruşunuzu yesinler! Yazıklar olsun size! Sözde düşmanlarınıza yıllarca silah satıp sizi öldüren adamlarla aynı masaya oturup yemek yemeye yüzünüz bile kızarmıyor.

Üstelik olayı protesto edenlere saldırıp onları dövmeye kalkışıyorsunuz. diyarbakır sizin bu ihanetinizi unutmayacak.

Diyarbakır halkı sizi suç üstü yakaladı ve gerçek yüzünüzü tüm dünyaya gösterdi. Emperyalistlerle aynı masada oturup yemek yediğinizi, çok iyi dost ve ahbap olduğunuzu bütün dünya görmüş oldu. Zamanı geldiğinde de emperyalist amerika için göğsünüzü siper de edeceğinizi gösterdiniz! Artıkemperyalist Amerikadan da bir ödül alırsınız!

Ya ANF` ye ne demeli. Yalan haberlerle halkı kandırabileceğini sanıyor. Geçti artık o günler. Haber sunan sadece sen değilsin. Hatta kendi haberinin başı ile sonu arasında bile kaç tane yalan var? Sözde polis olaylara müdahale etmedi diyorsun ama gaz sıktı da diyorsun! Olayda yaralılar var ama polis seyretti diyorsun? Yesinler yalan haberciliğini! Artık Amerikalı dostlarından bir aferin alırsınız!

Amerikalılar gitsinler beyaz sarayda iftar yemeği versinler. Bilsinler ki halkların nefreti onlara hiç bir yerde rahat bırakmayacak. Sömürdükleri milletlerin zenginliklerini oturup uşakları ile rahat rahat yiyemeyecekler.

Teşekkürler Amed`in yiğit müslüman evlatları. Müslümanların kanıyla kurulan sofralara izin vermediğiniz için? Filistinde kardeşimizi öldürüp Diyarbakır`da kutlama sofrasına izin vermediğiniz için teşekkürler.

Burasının Beyaz Saray değil, Şeyh Sait ve takipçilerinin yiğit meydanı olduğunu gösterdiniz zalimlere.
Go home yanki.

Bu haberler de ilginizi çekebilir