• DOLAR 32.576
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.519
  • ...
Batman Valisi Sason'da incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valisi Azmi Çelik, ilçe ziyaretleri kapsamında Sason ilçesini ziyaret etti. Vali Çelik, Kaymakamlık binası girişinde Sason Kaymakamı Cihat Arık, kamu kurum yöneticileri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Kaymakamlık binasından belediye binasına yürüyerek geçen Vali Çelik, bir süre vatandaşlar ve esnafla da selamlaşarak sohbet etti.

Sason Belediyesinde, Belediye Başkanı Cuma Uçar'dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak bir süre görüşen Çelik, vatandaşların Sason-Mutki karayolu bağlantısının sağlanması taleplerini geri çevirmeyerek teknik açıdan yetkililerle görüşeceğini söyledi.

Daha sonra Çelik, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Emniyet Amiri Vekili Cengiz Bedir'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçeye yeni kurulan KGYS (Kamu Güvenliği Yönetim Sistemi) biriminde de incelemelerde bulundu.

Sason girişindeki İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Çelik,  burada incelemelerde bulunarak İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Musa Uludağ’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Çelik daha sonra Sason Jandarma Komando taburuna geçti. Burada Vali Çelik’i Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan karşıladı. Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Gökhan Cengiz, Vali Çelik’e çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Çelik daha sonra tabur yemekhanesindeki iftar programına katıldı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir