• DOLAR 32.581
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2430.449
  • ...
Şırnak Müftülüğü fakirlerle iftarda buluşacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Şırnak İl Müftülüğü, 17 Temmuz’da fakir ve muhtaç 100 kişiye iftar yemeği verileceğini bildirdi.

İftar programı hakkında İlke Haber Ajansına açıklama yapan İl Müftüsü Ahmet Özkan, daha önce tespit ettikleri fakir ve ihtiyaç sahibi olan 100 kişiye iftar verileceğini söyledi.

Yapılacak programda mülki amirlerle fakirleri buluşturmayı hedeflediklerini belirten Özkan, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu yılki ‘Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman’ temasından yola çıkılarak Şırnak’ımızda fakir ve muhtaç aile tespiti yaptık. Yine Diyanet’in katkısıyla 100 kişiye bir lokantada iftar yemeği vereceğiz Bu 100 kişilik yer kontenjanından 65-70 kişisi bu tespit edilen fakir ve muhtaç kişilerden oluşuyor. Geriye kalan kontenjanla ise mülki amirlerimizi de yemeğimize davet edeceğiz. Böylelikle hem mülki amirleri hem de fakir insanlarımızı aynı sofrada buluşturmuş olacağız’’ diye konuştu.

Müftü Özkan, Diyanet İşleri Başkanlığının kendilerine gönderdiği ve her biri 25 TL’lik olmak üzere alışveriş çeklerini de bir kaç gün içinde ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını sözlerine ekledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir