• DOLAR 32.548
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2436.518
  • ...
Erdoğan’dan Siyonist israil’e Sert Eleştiri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde büyükelçilere verilen iftarın ardından bir konuşma yaptı. Erdoğan`ın konuşmasından ana başlıklar şöyle:

"israil`in Gazze`ye saldırıları Bugün itibarıyla saat 19.00`da elime gelmiş kesin ajans rakamları var. Bin 400 yaralı, 194 ölü, bin 470 İsrail`in vurduğu hedef. Yıkılan ev sayısı 660, zarar gören ev 12 bin 600, vurulan cami 19, yıkılan cami yine 19. Zarar gören okul 33, zarar gören tıp merkezi 6. Kim yapıyor bunları? İsrail. İsrail`in bu yaptıklarını acaba bizler insan olarak hangi dinden olursak olalım, hangi mezhepten olursak olalım neyle izah edeceğiz."

"Dünya barışını sağlamak için Birleşmiş Milletler bu görevini yerine getiremiyorsa kendini check etmesi lazım, gözden geçirmesi lazım. BM Güvenlik Konseyine bakıyorsunuz, zaten orası 5 tane ülkenin iki dudağının arasında. Onlar ne derse o... Türkiye Cumhuriyeti`nin Başbakanı sevilmez, tabii sevilmez. Doğruları söyleyen bu dünyada nerede sevildi ki, ama biz doğruları söylemeye devam edeceğiz."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir