• DOLAR 32.59
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2522.262
  • ...
Abbas`ın Sağlık Bakanını Gençler Ayakkabılarla Kovdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminin katliamının dokuzuncu gününde Gazze`yi ziyaret eden, sayıları 1400`ü bulan yaralıların yaralarının sarılması için ihtiyaç duyulan ilaç ve sağlık malzemelerinin ablukanın sıkı bir şekilde devam etmesi sebebiyle tükenmesi karşısında bir şey yapmayan, tükenen ilaç ve tıbbi malzemelerin temininde söze gelir hiçbir girişimde bulunmayan Abbas hükümeti Sağlık Bakanı Cevad Avad`ı gençler ayakkabılarla kovdular. Sağlık Bakanı, gençlerin kendisine karşı sert tepki göstermeleri, sonra da üzerine yoğun bir şekilde ayakkabı ve çürük yumurta atmaları üzerine Gazze`yi terk etti.

Siyonist işgal devletinin Gazze`ye yönelik saldırıları yoğun bir şekilde devam ederken ve uygulanan abluka yüzünden yaralılara acil müdahalede kullanılacak tıbbi malzeme ve ilacın bitmesi sebebiyle ciddi sıkıntı yaşanırken Abbas hükümetinin Sağlık bakanı ABD gezisini sürdürüyordu. En azından Gazze`ye tıbbi malzemelerin sokulmasının önündeki engellerin kalkması için bile söze gelir bir girişimde bulunmamıştı.

Gazze`de bakanın karşısına çıkan gençler: "Senin halkın burada öldürülürken sen Amerika`da ne yapıyordun? Hastanelerin yaşadığı sıkıntılar seni hiç mi ilgilendirmiyordu?" diye soru sordular.

 Filistin Haber

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir