• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İsrail'e lanet yağıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa’da ardı ardına düzenlenen eylemlerle İsrail’e ve siyonist devletin Gazze’ye yönelik yaptığı saldırılara lanet yağıyor. Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Bursa Şubesi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Öğlen namazını müteakip Orhangazi Parkı’nda toplanan MTTB üyeleri ellerinde taşıdıkları döviz ve pankartlarla İsrail aleyhine sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan MTTB Bursa Şube Başkanı Halef Hakkı Cafer, "Zalim devletin her sene ramazan ayında rutin hale getirdiği alçakça saldırıları esefle kınıyoruz" dedi. Cafer, saldırıların hukuksal boyutunu konuşmanın komik ve yersiz olduğunu dile getirerek, dini, dili, ırkı ne olursa olsun her insanın bu katliamların karşısında sessiz kalmaması gerektiğini belirtti.

İslam coğrafyasındaki bu zulmün, zalimi sevindirip cesaretlendirdiğini ifade eden Cafer, "Hatırlatıyoruz ki yeryüzüne İslam hakim olacak. İşte o zaman hiçbir çocuk yetim kalmayacak, hiçbir insan zulüm görmeyecek, hiçbir toplum soykırıma maruz kalmayacak ve hiçbir ana, kalleş namlusu yüzünden evlat acısı çekmeyecek" şeklinde konuştu.

“Kahrolsun İsrail, Katil İsrail Ortadoğudan defol”, şeklinde sloganlar atan grup, basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı. (Zeki Aras-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir