• DOLAR 32.534
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2425.42
  • ...
siyonist israil Gaziantep`te protesto edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü, siyonist israil’in Gazze’de yaptığı katliamı kitlesel basın açıklaması ile protesto edecek.

Konuyla ilgili platform tarafından yapılan açıklamada; bugün 17.30’da Balıklı Parkı’nda yapılacak basın açıklamasına tüm Gaziantepliler davet edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “israil, her Ramazanı Müslümanlar için kan gölüne dönüştürmektedir. Doğu Kudüs, Batı Şeria ve Gazze’ye, karadan, denizden ve havadan yapılan son saldırıda yaklaşık 200 Müslüman şehit edilmiştir. Binden fazla Filistinli yaralanmıştır. Elli kadar mesken tamamen yıkılmıştır. İki bin kadar konut ağır hasar almıştır. Katil İsrail özellikle iftar ve sahur saatlerinde saldırılar düzenlemektedir.”

Açıklamanın sonunda; “Terör rejimi israil’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınamak amacıyla yapacağımız kitlesel basın açıklamasına, değerli basın mensuplarını, duyarlı STK`ları ve tüm Gaziantep halkını bu anlamlı çağrıya destek vermeye davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

(İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir