• DOLAR 32.587
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2411.671
  • ...
Ramazan ayında camiinin musluklarını çaldılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus’un  Altaylılar Mahallesinde bulunan Buharalı Abdullah Efendi Camii’nin şadırvanlarındaki musluklar Ramazan ayına rağmen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Sabah namazı için camiye gelen camii cemaatinin muslukların çalındığını fark ettiğini belirten Buharalı Abdullah Efendi Camii Dernek Başkanı Mustafa Erpolat, “Bu gün sabah namazına gelirken vatandaşlarımızdan bir tanesi abdest almaya giderken muslukların çalındığını fark ediyor. Biz de namazdan sonra 155’i arayarak durumu polise bildirdik. Polis gelip olay yerinde inceleme yaptı ve tutanak tuttu.  Biz de dernek yönetimi olarak bu işi yapan hırsız ya da hırsızlar kimse şikayetçi olduk.” dedi.

Daha önce de caminin musluklarının ve elektrik kabloların çalındığını belirten Erpolat, “Yine daha önce de camimizin şadırvan ve tuvaletlerdeki muslukları ve yer altı elektrik kablolarımız çalındı. Bu mübarek ayda yine camimizin muslukları çalındı. Gerçekten bu akıl almaz bir durum. Mübarek ayda yapılan hırsızlık bir de camide yapılan hırsızlık gerçekten çok üzücü.” ifadelerini kullandı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir