• DOLAR 32.59
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2502.174
  • ...
Gençler spor yoluyla topluma kazandırılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Türkiye Gençlik Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal ile Adana İl Temsilcisi Hatice Nazlı Yakıcı’yı makamında kabul ederek, birlikte projeler üreteceklerini ve yaşama geçireceklerini kaydetti.

Ülkenin genç nüfusa sahip olduğunu, sağlıklı nesil yetiştirmek için sporun öneminin iyi anlatılması gerektiğinin altını çizen Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Konfederasyonu Adana Bölge Başkanlığı gençlerin spor yoluyla topluma kazandırılması konusunda projeler gerçekleştireceğiz. Her iki kurumun hedef grubu gençler olunca bu konuda koordineli çalışmanın önemi anlaşılıyor. Öncelikle, okullarda ve toplu yaşanılan yerlerde gençlere spor kültürü ve bilinci aşılayacağız. Gençlerin spor yoluyla topluma kazandırılması konusunda projeler gerçekleştireceğiz. Spor sayesinde gençlerin sağlıklı olmasını ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını sağlayacağız. Spor yapmayan toplumların sağlık harcamaları her zaman yüksektir. Spor sayesinde ülkemizde sağlık harcamalarını da azaltacağız.”

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal ile Adana İl Başkanı Hatice Nazlı Yakıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin deneyimlerinden yararlanacaklarını, ortak hedefin ülkenin geleceği olan gençlerin bilim, sağlık, eğitim, spor, sanat alanında gelişmelerini sağlamak olduğunu ifade ettiler.

Özal ve Yakıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gerçekleştirecekleri projelerin toplum adına çok yararlı olacağına inandıklarını, ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini belirttiler. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir