• DOLAR 32.546
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2429.794
  • ...
Umut Kervanından 106 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA -  İhtiyaç sahibi ailelere düzenli aylık yardımlarını sürdüren Konya Umut Kervanı Gıda Bankası, Ramazan ayında da 106 aileye gıda paketi yardımında bulundu.

Konya Umut Kervanı Gıda Bankası Başkanı Halit Ödemiş tarafından yapılan açıklamada, Ramazan ayı yardım çalışmalarının aralıksız sürdüğü, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi 106 aileye gıda, giyim ve ev eşyası olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunulduğu belirtildi.

İhtiyaç sahibi mağdurların Konya’daki umut kapısı olmak için çalıştıklarını belirten Ödemiş, “Konya Umut Kervanı Gıda Bankası olarak, muhtaç ve yetimleri Ramazanda da yalnız bırakmayacak, ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayında kendilerine destek olan tüm hayırseverlere teşekkür eden Ödemiş,  “Gönüllü hayırsever esnaflarımızdan katkılarının devamını diliyorum. Zira zengin ve fakir arasındaki uçurumu bir nebze de olsa kapatmaya gayret ediyoruz. Bunu hayırsever işadamlarımızla beraber yapacağız inşallah. Allah katkısı olanlardan razı olsun.” şeklinde konuştu.

(Hamza İrasul-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir