• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
Bakan`ın Karıştığı Kazada 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara`dan Samsun`daki Devlet Meteoroloji Bölge Müdürlüğü`nün temel atma törenine katılmak üzere makam aracıyla yola çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç`ın aracı, Çorum istikametine giderken Sungurlu ilçesi Yeni Sanayi Sitesi kavşağında aniden önüne çıktığı iddia edilen Nazım Bozdağ`ın (78) kullandığı 06 CPZ 72 plakalı otomobile çarptı. Bakan Kılıç kazadan yara almadan kurtulurken, Nazım Bozdağ`ın otomobili ortadan ikiye bölündü. Kazada otomobilden yola fırlayan Bozdağ, ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralı sürücü, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Burda yapılan bütün müdahalelere rağmen yaralı sürücü hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen vatandaşlar, Bakan Kılıç`a geçmiş olsun dileklerini iletti. Kazanın ardından Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin ve Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya da kaza yerine geldi. Bakan Kılıç, daha sonra Belediye Başkanı Uzunkaya ile birlikte Mavi Ocak Dinlenme Tesisleri`ne gitti. Kazayı duyan Çorum Valisi Nurallah Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kıvanç Sağlam da dinlenme tesislerine geldi.

Bakan Kılıç, daha sonra Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte tesisten ayrılarak yoluna devam ettiği bildirildi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir