• DOLAR 32.37
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2325.477
  • ...
Eğilmez: Saldırıyı yapanların yanına kâr kalmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç AK Parti meclis üyeleriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda Ceylanpınar Ak Parti İlçe Başkanına yönelik yapılan saldırı değerlendirildi.

10 Ağustos Cumhurbaşkanı seçimlerinin bir vesayet döneminin daha sona ereceği tarih olduğunu söyleyen Güvenç, çok nazik bir sürece girildiğini milletin cumhurbaşkanını seçecek olmasının bazı mihrakları rahatsız ettiğini belirterek herkesi sağduyulu olmaya çağırdı.

 Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Attila’ya yapılan saldırıyı kınadıklarını belirten Eğilmez, “Sözde demokrasiden, insan haklarından, barıştan bahsedenleri halkın oyları ila seçilmiş olan bir belediye başkanına karşı böyle bir saldırıda bulunmaları manidardır. Dün belediye başkanımızda açıklamıştı gerçekten biz bunları halkın ve hakkın vicdanına havale ediyoruz halkımızın özellikle de bu barış sürecinde yapılan bu çirkin saldırıyı en iyi şekilde değerlendireceğini de biliyoruz.” dedi.

Eğilmez, saldırıda hafif bir şekilde yaralanan 3 güvenlik mensubuna acil şifalar dileyerek bu saldırıyı yapanların yanına kâr kalmayacağını bu saldırıyı yapanların bir an önce adaletin önünde çıkarılacağını söyledi.(Osman Gülebak- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir