• DOLAR 32.545
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2438.21
  • ...
Adana'da 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı masaya yatırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanlığı’nın 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı sene sonu değerlendirme toplantısı Cebesoy İlköğretim Okulu’nda yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Maarif Müfettişleri Başkanı Ersan Yaşkeçeli ve il maarif müfettişleri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, “İnşallah, umut ediyorum ki, hep birlikte yeni dönemde uyum ve güven içerisinde birlikte çalışarak ilimize güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

Dünya değiştikçe Türkiye'deki müfettişlik, denetim, rehberlik sistemi ve yönetim anlayışının da değiştiğini ifade eden Akpınar, “Bizim dünkü yönetim anlayışını uygulama şansımız yok. Denetim mantığı son zamanlarda değişmekte ve bizim buna ayak uydurmamız gerekiyor. Yöneticinin vatandaşa tepeden bakma mantığı ile değil hizmet mantığı ve bireylerin mutluluğuna yönelik bir yönetim anlayışı sergilemesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Akpınar son olarak, “İnsana insan olduğu için değer verilmeli, insanlar belki de istemeden yanlış yapıyor. Amacımız hata yapılmadan önce insanlara doğruyu göstermek. Herkes kendine göre değerlidir. Dünyanın en güzel varlığı insandır.” ifadelerini kullandı. (Yunus Emre - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir