• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
Doğuda hava sıcaklıkları 4 derece azalacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Ülkenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu`nun kuzeyi, Batı Karadeniz`in iç kesimleri, Ordu ve Toroslar mevkiinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. 

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu`nun güneybatısında yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Bölgelerimizde hava:

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla Trakya kesiminin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu; öğle saatlerinden sonra Toroslar mevkiinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz`de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu; Doğu Karadeniz ve Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Kars ve Ardahan çevreleri ile öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneybatısında güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat)eseceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir