• DOLAR 32.548
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2431.536
  • ...
HÜDA-PAR`dan Silvan`da 500 kişilik iftar yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Silvan İlçe Teşkilatı,  bir konferans salonunda, 500 kişiye  iftar yemeği  verdi.

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeği etkinliği, Ahmet Batı ve M. Ali Batı`nın okuduğu mevlidi şerif ile devam etti.

Daha sonra bir konuşma yapan HÜDA-PAR yetkililerinden Vedat Turgut, “Bu günlere baktığımızda Müslüman  Filistin halkı iftarını,sahurunu yahudilerin bombaları ile açıyor. Siyonistler kara harekatı ile tank ve toplarıyla Filistin`e,Gazze`ye girdiklerini ve Müslümanları şehit edecekler.

Müslüman halkların düştükleri hallerine baktığımızda, 2 milyara yakın İslam ümmeti olduğunu,buna karşı birkaç milyon olan Yahudilerin ise, Müslümanlara eziyet ediyor, fakat hiç bir Müslümandan ses çıkmıyor.” dedi.

Turgut konuşmasının sonunda,“Suriye, Irak, Afganistan ve Pakistan’da bulunan Müslümanlar, İsrail`i, Amerika`yı, İngilizleri ve kan emicileri bırakıp birbirlerini öldürmekteler.Her kim yahudilere karşı mücade ederse şehittir.Bu gün Yahudiler Müslümanların üzerlerine musallat olup,büyük devletler Müslümanları kandırmakta paralarıyla,petrolleri ile keyif yapıp Müslümanları birbirlerine düşürmekteler.” İfadelerini kullandı.

Program, İftar saatinin gelmesiyle oruçlar açıldıktan sonra yapılan dualarla sona erdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir