• DOLAR 32.385
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Taraftarlar İsrail Konsolosluğuna yürüdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Terör çetesi İsrail’e Türkiye’nin dört bir yanından lanetler yağmaya devam ediyor. Zincirli kuyu mezarlığında bir araya gelen Beşiktaş 1453 taraftar grubu, sloganlarla İsrail konsolosluğuna yürüdü.

Yürüyüş boyunca “Kahrolsun israil”, “Biz Fatih’in askerleriyiz”, “Her yer Gazze her yer Filistin” sloganları atıldı. İsrail konsolosluğu önüne gelen kalabalık sloganlarla konsolosluğu inletti.

Konsolosluk önünde taraftarlar adına açıklamada bulunan 1453 Taraftar Grubu Lideri Hamza Mete, Filistin’deki Müslümanlara yapılan haksızlık ve zulüm için toplandıklarını belirtti.

Bu zulme sessiz kalmayacaklarını dile getiren Mete, “Müslüman olarak bu zulme tepki vermemiz lazımdı. Bu etkinlikteki amacımız, İsrail konsolosluğuna gidip sesimizi duyurmak. Filistin’deki ve Gazze’deki Müslüman kardeşlerimizin yalnız olmadığını göstermek. Allah Filistin’deki kardeşlerimizin yardımcısı olsun.”dedi.

Mete açıklamasını şöyle sürdürdü: “Rabbim bu mübarek günlerde ve bu zorlu şartlarda hayat mücadelesini sürdüren bütün Müslüman kardeşlerimize yardım etsin. Dualarımızı Filistin’deki Müslüman kardeşlerimizden esirgemeyelim. Bu sadece Filistin için değil, Doğu Türkistan ve dünyanın her yerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz için geçerli. İnşallah bu tür olaylara karşı İslamiyet’e yakışır bir şekilde tepkilerimizi dile getirip, bir son verilir” şeklinde konuştu. (Fikret Kavgalı/Gökhan Düzdaban-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir