• DOLAR 32.509
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2419.611
  • ...
Umut Kapısı Gıda Bankası iftar yemeği verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-Umut Kapısı Gıda Bankası’nın  düzenlediği iftar yemeğinde üye ve gönüllüleri  ile çalışanları bir araya geldi.

Kurulduğu günden bu yana yaptığı yardımlar ile Diyarbakır halkının takdirini toplayan Umut Kapısı Gıda Bankası, Ramazan ayı boyunca üye ve gönüllülerinin çabaları ile toplanan yardım malzemelerinin dağıtımında çalışan gönüllüleri  ile fakir aileler toplu olarak iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Düzenlenen iftar yemeğinin amacının fakirler ve üye ve gönüllüleri kaynaştırmak olduğunu ifade eden  Dernek üyesi Hasan Okçu, “Böyle bir iftarın düzenlenmesinin sebebi özellikle zengin ile fakirin, ya da derneğe  bağışta bulunan insanları buluşturma adına bir çalışma yaptık. İleriki zamanlarda yaptığımız bu çalışmaları sürdürerek, ilerde  daha geniş katılımlı ve  daha güzelini yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

Okçu son olarak, “Bu Ramazan ayı boyunca üye ve gönüllülerimizin çalışması sonucu elde ettiğimiz gıda türü yardım malzemelerinin  dağıtımında çalışan arkadaşlarımız ve fakir ailelerimiz ile birlikte toplu olarak bir araya geldik. Buraya gelen arkadaşlarımız ve bizi yalnız bırakmayan fakir ailelerimizden Allah razı olsun. Yaptığımız bu çalışmaları sık sık devam ettirmeyi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı. (Ali Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir