• DOLAR 32.568
  • EURO 34.871
  • ALTIN 2431.435
  • ...
Turistler israil’den Kaçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Siyonist israil 7 Temmuz’dan bu yana aralıksız bir şekilde Gazze’ye saldırıyor. Bugüne kadar yüzden fazla kişinin şehit olduğu ve yüzlerce kişinin yaralandığı Gazze’de direnişte bütün gücüyle sürüyor. Özellikle Hamas’ın askeri kanadı İzzettin El Kassam Tugayı’nın israil’e yönelik misilleme saldırıları israillilerin korkulu rüyası olmuş durumda. İsrail sokaklarında büyük bir korku ve panik yaşanıyor. Öyleki İsrail’in öve öve bitiremediği demir kubbe savunma füze kalkanı Gazze’den gelen füzelerin çok az bir kısmını durdurabiliyor.

GAZZE SALDIRISI TURİZMİ VURDU
Bu arada israil’in Gazze’ye yönelik düzenlediği bu ahmakça saldırısı israil’in turizmini de vurdu. israil’de yayınlanan Yedıot Ahronot gazetesinde dün yer alan bir habere göre israil’in Gazze’ye yakın yerlerinde bulunan turistik otellerde kalan turistler rezervasyonlarını iptal ediyorlar. Gazete’nin haberinde otel işletmecilerinin zor durumda olduğu belirtilirken, işletmecilerin turistlerin daha güvenli yerlere gitme taleplerini karşılayamadıklarını söylüyor. Haberin devamında yerli ve yabancı turistlerin yoğun bir şekilde israil’i terk ettikleri yer alıyor. Ayırca gazetenin yaptığı yorumunda Gazze saldırısının israil’i ekonomik ve psikolojik olarak etkilediği dile getiriliyor.

İSRAİL SEFERLERİ İPTAL EDİLİYOR
Hatırlanacağı geçtiğimiz gün Kassam Tugaylarının attığı füzeler israil’in Ben Gurion Havaalanı’na isabet etmiş ve bundan dolayı israil’e yapılan birçok sefer iptal edilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir