• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Çermik halkı İsrail'in saldırılarını kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Köprü-Der, bugün ikindi namazı çıkışı merkez Hanbaşı Camii önünde İsrail’in mazlum Filistinlilere yönelik yaptığı katliamları telin etmek için bir basın açıklaması düzenledi.

Çermik Köprü-Der adına basın açıklaması okuyan İdris Kaçmaz, yeryüzünün gördüğü en büyük ve organize terör örgütü olan İsrail’in günlerdir Gazzeli Müslümanların üstüne bomba yağdırdığını belirtti. Kaçmaz, “Müslümanların Ramazan ayında şiddetten ve bir karıncayı bile bilerek ezmekten men edildiği, her türlü haksızlıktan uzak durdukları, bu uzun ve sıcak günleri oruçlu olarak aç geçirdikleri bu zaman dilimini Siyonist İsrail rejimi adeta bunu fırsat bilmekte, aslında acizliğini ve kalleşliğini ortaya koymaktadır.” dedi.

Siyonist İsrail’in dünyanın gözü önünde Gazze’yi bombalamaya devam ettiğini bildiren Kaçmaz, “Hamas ve diğer Filistinli gruplar 3 yerleşimcinin öldürülmesini kendileriyle hiçbir alakasının olmadığını açıklamış olmasına rağmen, Filistinli 17 yaşındaki Ebu Hudayrı kaçırıp benzin içirdikten sonra diri diri yakmışlardır. Siyonist rejim uzun zamandır bölgedeki ve dünyadaki zalim dostlarının teşviki ve göz yummasıyla Gazze’yi açık hava hapishanesine dönüştürmüş durumdadır.” diye konuştu.

Basın açıklaması yapılan dua ile son buldu. (Murat Yaman – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir