• DOLAR 32.412
  • EURO 35.286
  • ALTIN 2324.498
  • ...
Gazze için birlik ve beraberlik çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Siverek ilçesinde sosyal, kültürel, ilmi ve yardım faaliyetlerde bulunan Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftar yemeğinde ilçedeki esnaflar ile bir araya geldi.

İftar yemeğinin öncesinde dernek yardım komisyonu tarafından yapılan yardım faaliyetleri sinevizyon gösterisi ile konuklara izletildi.

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mühiddin Akay, iftar yemeklerinin birlik ve beraberliklerinin pekişmesine vesile olduğunu belirterek, Filistin’de yaşanan gelişmelerden dolayı buruk olduklarını söyledi. Müslümanlar olarak yaşananlara kayıtsız kalamayacaklarını, tepkilerini her platformda dile getireceklerini belirten Akay, bu vesile ile Cumartesi günü, teravih namazının ardından, Şeyh Abdulkadir Geylani Camisinde, Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılacaklarını söyledi.

Müslümanların her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduklarının altını çizen Akay, “Müslümanlar birbirleri ile uğraşacaklarına, İslam dünyasını içten içe kemiren Siyonist ve emperyalist güçlere karşı birlik olmak zorundadır.” dedi.

Akay iftar yemeklerine icabet eden herkese teşekkür etti. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir