• DOLAR 32.335
  • EURO 35.062
  • ALTIN 2308.378
  • ...
Bingöl'de 55 okul bakımdan geçiriliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL – Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, beraberinde Şube Müdürü Serhat Aran ile birlikte Genç İlçesinde bakım ve onarım çalışmaları devam eden Yamaç YBO, Yayla YBO, Ticaret Meslek Lisesi, Yunus Emre İlkokulu ve Nuri Özaltın İlkokullarını yerinde inceledi.  İncelemeler esnasında yapılan çalışmalarla ilgili müteahhit firmalardan bilgi aldı.

incelemelerde bulunduktan sonra bir açıklama yana Sarı,  “Amacımız yaz tatilini iyi değerlendirerek yaz tatili zarfında okullarımızı 2014-2015 eğitim öğretim yılına eksiksiz bir şekilde başlamak. Sarı 2013 yatırım yılımızdı 2014 yılı ise bakım ve onarım yılı olarak değerlendirdik. Şu anda ilimiz genelinde 55 adet okulumuzu bakım ve onarımdan geçirerek eğitim öğretime hazır hale getirmek için hummalı bir çalışma içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

Bakım ve onarım çalışmaları devam eden okulları, inceleme ve bilgi alma amaçlı ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyen Sarı, Bingöl’de bakım ve onarım çalışmalarının yaz tatili süresinde tamamlanarak, okullarımızın yeni eğitim öğretime hazır durumda olacağını belirtti. (Enis Ağırbaş – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir