• DOLAR 32.318
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2300.388
  • ...
"Müslümanların kurtuluşunun tek yolu vahdettir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Siyonist işgalci İsrail, Filistin’in Gazze şehrine yönelik saldırılarını artırmaya devam ediyor.

İsrail’in saldırılarını değerlendiren Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Hüseyin Yılmaz ve Memur Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş, Müslümanların kurtuluşunun vahdette olduğuna dikkat çekerek dünya Müslümanlarının içinde bulunduğu bölünmüşlüğe dikkat çekti.

"Başka bir yerden çözüm beklemeye gerek yok"

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Yılmaz, “Bir İslam gücünün kurulması ve bu güç ile Müslümanların kendi aralarında yaşadıkları ihtilafları çözme yoluna gitmesi gerektiğini belirterek, "bu şekilde bir güç ile işgalci Siyonist İsrail devletinin de ortadan kaldırılması yada en azından saldırılarının önüne geçilmesi mümkün olacaktır. İsrail’in Bu coğrafyada ellerinin ayaklarının kesilmesi için İslam ordusu olmazsa olmazlardandır. Son çare yine Müslümanlardadır. Başka bir yerden çözüm beklemeye gerek yok. Başka bir yerden kurtarıcı gelmeyecektir. Bu ümmetin kurtarıcısı yine bu topraklardan, kendi içimizden çıkacaktır. İslam ümmetinin bir bütün olarak bu kurtuluşa gitmesinin yolu da unutulmamalıdır ki vahdetten geçer.” dedi.

"İsrail’i kınamakta yetmez onlara karşı acil önlemler alınması gerek.”

İsrail’in Gazze’ye saldırı düzenleyeceği sinyalini önceden verdiğini söyleyen Memur Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş ise, İsrail'in,  Irakta ve orta doğuda bir karışıklı yaparak bütün herkesin dikkatini Irak ve Suriye çektiğini ve bu karmaşadan istifade ederek Filistin’deki Müslümanları katletme imkanı bulduğunu ifade etti.

Memiş, " İsrail, Müslümanları yalnızlaştırarak Filistin’deki kardeşlerimize 400 ton bomba yağdırdı. Filistin’deki kardeşlerimiz, kızlarımız ve çocuklarımız sürekli Allah yalvararak Müslümanları Allah’a şikâyet ediyorlar. Bütün devlet adamlarına ve bütün İslam ülkelerine sesleniyorum! Bir araya gelip İsrail’i kınamaları gerekiyor. İsrail’i kınamakta yetmez onlara karşı acil önlemler alınması gerek.” diye konuştu.

İslam ülkelerinde İsrail’e karşı bir kınamanın bile artık görülmediğini belirten Memiş son olarak, “Buda bizim birlik ve beraberlik içinde hareket etmediğimizi gösteriyor. Siyonizmin Müslümanlara bundan cesaret alarak her türlü baskıyı, zulmü artırmasının böylelikle yolunu açmış oluyorlar.  Yüce Allah Gazze’deki kardeşlerimize ve Hamas’lı kardeşlerimizin yardım etsin.” diye belirtti.  (Yakup Moğulgani/Hamza Adıyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir