• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Terörist israil Katliamı İstanbul`da Lanetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Siyonist israil’in Gazze’ye yaptığı saldırılar Fatih’te protesto edildi. Fatih Camiinde kılınan Cuma namazı sonrası bir araya gelen binlerce kişi Fevzi Paşa caddesinden uzun bir kortej oluşturarak saraçhane parkına kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca israil’in yaptığı katliam protesto edildi.

Yürüyüş boyunca ‘Katil israil Filistin defol’, ‘Gazze israil’e mezar olacak’, ‘Müslüman uyuma kardeşine sahip çık’, ‘Hamas’a selam direnişe devam’ sloganları atıldı.

Saraçhane parkında saf tutan binlerce kişi Siyonistlerin saldırıları sonucu şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

“Terörist israil topyekûn katliam yapıyor”

Gıyabi cenaze namazından sonra konuşma yapan Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, “On beş yaşında bir çocuğu diri diri yakanlar insan haklarından söz edemez. Sözde İslam devletleri susarak dilsiz şeytan rolünü oynuyor. Irak, Suriye ve başka yerlerde Müslümanlar ölüyor. israil Gazze’yi işgal etmek istiyor. Gazze açıklarında doğalgaz var. Gazze israill’in planları önünde bir kale gibidir” dedi.

“Dünya İsrail katliamına sessiz”

Uluslararası güçlerin İslam coğrafyası üzerindeki oyunlarının devam ettiğini belirten Dilipak, “Siyonistler, Filistinlilere adeta ya öleceksin, ya hapse gireceksin, ya da Ürdün’e gideceksin diyor. Ürdün, Suudi Arabistan’ın israil ile Filistinlilerin Ürdün’e sürülmesi için anlaştığı söyleniyor. Uluslararası güçler İslam devletlerinin sınırlarını yeniden çizmek istiyorlar. Her Müslüman bir bardak su dökse İsrail’i sel alır. Biz bardaklarımızı kanımız ve gözyaşımızla doldurabiliriz. İsrail üç kişiyi bahane ederek katliam yaparken batılılar İsrail’in katliamına sessiz” ifadelerini kullandı.

“Bu saldırı bütün Müslümanlara yapılmıştır”

israil’in yaptığı saldırılarda bu güne kadar on binlerce çocuğun katledildiğini söyleyen Dilipak, “14 bin çocuk İsrail tarafından katledildi. On yaşından küçük 8 bin çocuk var israil zindanlarında. 50 bin çocuk İsrail’in saldırılarından sonra sakat kaldı. İsrail’in bu saldırısı İslam ümmetine bir mesajdır. Filistin’e yapılan bu saldırı bütün Müslümanlara yapılmıştır. Müslümanlar buna sessiz kalamaz” şeklinde konuştu.

Konuşma sonunda Cemal Çınar Hoca tarafından yapılan dua ile program sona erdi. (Fikret Kavgalı / Mehmet Ün - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir