• DOLAR 32.388
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.69
  • ...
`Kahrolması gerektirecek her şeyi yaptığı için; Kahrolsun israil`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Terör rejimi israil’in Gazze’ye yönelik yaptığı saldırıları kınamak amaçlı Memur Sen Gaziantep İl Temsilciliği Cuma namazından sonra yaptığı kitlesel basın açıklaması ile israil’i kınadı.

Cuma Namazından sonra yapılan basın açıklamasına çok sayıda vatandaş destek verdi. Basın açıklamasını Memur Sen Gaziantep İl Temsilcisi Mithat Sevin yaptı.

Toplanan kalabalık sık sık terör rejimi israil lanetleyen sloganlar attı.

Terör devleti israil’in Ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattığını belirten Sevin, “israil karakterine uygun bir şekilde insan haklarını ihlal etmeye ve öldürmeye devam ediyor. Terör devleti israil Ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor gençleri ise toplayarak hukuksuz bir şekilde tutuklatıyor.  Beş gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bomba yağdırıyor. Bu saldırılar sonucunda şu anda yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Ramazan ayında tüm insani değerleri israil bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist israil insanlığın ortak utancıdır. Katil israil’i kınıyor ve lanetliyoruz. Sabretmek boyun eğmek değil direnmektir. Ne var ki son saldırılarla birlikte sabır taşı çatlamıştır.”dedi

Gazze ateş altında iken uluslar arası camianın tepkisiz kalması her yönüyle utanç verici olduğunu ifade eden Sevin, “ Kahrolması gerektirecek her şeyi yaptığı için kahrolsun israil diyoruz. Gazze ateş altında iken uluslar arası camianın tepkisiz kalması her yönüyle utanç vericidir. Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize vahşice bomba yağdıran israil zulme maruz bırakılan da Müslümanlar olunca sessiz kalan batı ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir. AB ülkelerinden bazıları ve ABD öldüreni değil öleni kınamışlardır. israil’i kınayacaklarına Filistin tarafını kınadıklarını açıklamışlardır. Siyonistler kendinden olmayan herkese ve kendilerine ait olmayan her şeye karşı kin ve nefretle hareket etmektedir. Bu gerçeğe rağmen israil’in rutine bağladığı terör olaylarına karşı tepkisiz kalmak zulme ortak olmaktadır. ABD, AB, BM insanlık ayıplarının suç ortağıdır.”şeklinde konuştu.

Allahın mescitlerini savunmasını sadece Filistinlilerin omuzlarına bırakan İslam ülkelerinin de yanlış yaptığına dikkat çeken Sevin, “ Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Yapılanlara ve yaşananlara ortak olmaktır. Aynı şekilde yıllardır Siyonist israil içindeki azgınlığa dur diyemeyen Allahın mescitlerini savunmasını sadece Filistinli kardeşlerimizin omuzlarına bırakan İslam ülkeleri de yanlış yapmaktadır. israil’in saldırıları karşısında birlikte hareket etmeyi başaramayan İslam ülkeleri Siyonistleri cesaretlendirmektir.  Gazze ateş altındayken sessiz kalmak ‘ama’ ve ‘ancak’ ile başlayan cümle kurmak işbirlikçilere zillete pasiflikle açıklanabilir. Filistin’de yaşanan büyük vahşete soykırıma seyirci kalmak hiçbir erdemli insana ve Müslüman’a yakışmaz. Allah için onurlu insanlara yakışanı yapıp bir an önce harekete geçmeliyiz. Son sözümüz şudur; 20. Yüzyılın ilk çeyreğinden itibaren terör örgütü olarak Müslüman kanı akıtmaya başlayan insanlık onurunu ayaklar altına alan katil israil’i destekçilerini kınıyor ve lanetliyoruz. Vakit Mescidi Aksa ve Kudüs için ayağa kalkama vaktidir.” İfadelerini kaydetti.

Grup yapılan Dua’nın ardından sessiz bir şekilde dağıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir