• DOLAR 32.56
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2418.497
  • ...
Ergani Kardeş-Der, israil katliamlarını kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Ergani’de faaliyet yürüten Kardeş-Der, Siyonist israil’in son günlerde Gazze`ye yaptığı saldırıları ve katliamları basın açıklamasıyla kınadı.

Açıklamayı okuyan dernek yetkililerinden Mustafa Öz, israil`in katliamlarını telin ederken, dünya ülkelerinin sessizliği ve Müslüman ülkelerin duyarsızlığına dikkat çekildi.

Kurulduğu günden beridir Müslüman kanı döken israil`in açık hava hapishanesine çevirdiği Gazze’ye yeniden bombalar yağdırmaya başladığını belirten Öz, "Bu zalim ve katliamcı terör devleti, insanlıktan nasibini almamış; hiçbir kanun-nizam dinlemeden katliam yapıyor.

Ne acıdır ki; bu terör şebekesinin katliamlarına israil yanlısı dünya devletleriyle ile birlikte Müslümanlar da sessiz kalıyor." dedi.

ABD ve yandaşlarının israil katliamlarını meşru gösterme çabasına girdiğini ifade eden Öz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dünya Gazze’de parçalanan çocuk cesetlerini görmezden gelirken bir yandan da Telaviv’de patlayan birkaç bombayı Müslümanların gözlerinin içerisine sokar gibi gündemde tutuyor.

Bütün bunların en acısı ise Müslüman devletlerin sessizliğidir. Siyonist İisrail`in lehine olan konularda tebrik sırasına giren sözde Müslüman ülkeler, Gazze’de yapılan katliamlara hem kör hem de sağır kesildiler."

Açıklamasının devamında tüm Müslümanlara seslenen Öz, "Ey Müslüman’ım diyenler. Sizler yarın mahşerde Allah’a nasıl hesap vereceksiniz. Katledilen Filistinli mazlumlara ahrette verebileceğiniz bir cevabınız var mı?

Bağrımıza saplanmış bu zehirli hançer daha ne zamana kadar bizlere hükmedip bizleri birbirimize kırdıracak.

Ey Müslümanlar artık uyanma vakti gelmedi mi?

Bu mübarek Ramazan ayında Müslümanları acımasızca katleden zalim terör devletine karşı sessizliğimiz ne zamana kadar devam edecek." ifadelerini kullandı.

israil`in Gazze’ye yaptığı saldırıları kınayan Öz son olarak, "Filistin’de şehid olan kardeşlerimizin şehadetlerini kutlar; ailelerine sabrı cemil, yaralı kardeşlerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz." dedi.   (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir