• DOLAR 32.315
  • EURO 35.118
  • ALTIN 2291.07
  • ...
Peygamberler Şehrinden israil`e lanet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Cuma namazı çıkışı yüzlerce kişi Balıklıgöl yerleşkesinde toplanarak israil saldırıları sonucu şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazının ardından Hasan Paşa Camii önünde toplanan kalabalık grup İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP) öncülüğünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına birçok STK da destek verdi.

İNHAP sözcüsü Faruk Polat`ın okuduğu basın açıklamasında israil`e lanet yağdı.

Gazze` de şehit düşenlerin şehadetlerinin tebrik ettiklerini söyleyen Polat, "Evladını cennete göndermek üzere elleriyle donatan kuşandıran annelerin ellerinden öpiüyoruz. Haksız yere peygamberlerini katleden melunların karşısında sabit duran mücahitlerin ayaklarından öpüyoruz.Bu harbin müminlere zaferiyle sonuçlandığı açıktır. Savaş bitmiştir, zafer kazanılmıştır. Çünkü kafirler sığınaklara kaçarken müminler gökten yağan tonlarca bombanın altında damlarına çıkıyorlar. Fare deliklerine sığınan alçalan zillet sahipleri ve adeta arşa yükselircesine evlerinin damlarına çıkan izzet sahipleri ortaya çıkmıştır." Diye konuştu.

İşgalci rejim israil`in sonunu kendi eliyle hazırladığını ifade eden Polat, yaşanan savaşın İslami Cihad`ın füzelerinin ulaşamadığı bir santimetrekare israil toprağının kalmadığını gösterdiğini söyledi.

Siyonist katil israil uluslar arası hiç bir hukuk ve insani değerleri gözetmediğini belirten Polat şöyle devam etti: "Çocuk, yaşlı, kadın ayırımı yapmadan masum ve savunmasız insanları katletmeyi sürdürmektedir. Bu Katliamları yaparken uluslar arası kullanması yasak olan tüm silahları kullanmaktan çekinmeyip her türlü evleri ve ibadethaneleri bombalamaktadır. Bu vahşice katliamları yaparken müslümanların kutsalarını hiçe sayan zihniyet, Müslümanların sesiziliği karşısında Ramazan ayında bile katliamlarını yapmaktan geri durmuyor." Şeklinde konuştu.

Dünya ülkelerinin yıllardır İsrail`in Müslümanlara yaptığı katliamlara sessiz kaldığını ifade eden Polat, "Tüm insanlık şnu çok iyi bilmelidir ki Müslümanlar kanayan yarası olan filisitin ve daha bir çok meseleyi Müslümanların bizatihi kendi içerisinde halletmesi ve çözüme kavuşturması gerekir. Bu son katliamda yine şu görülmüştür ki; Müslümanların batı ve uşaklarından yardım beklentisi zilletine girmesinden kurtulması lazım . Müslümanların Allah`tan başka hiç bir dayanağı yoktur." Dedi.

Evet bu savaş belki de ümmete bulaşmış tefrika hastalığına derman olacak, ümmetin meşrep mezhep gözetmeksizin tek parça haline getirecektir.Ümmetin sırtına saplanmış bu hançeri çıkarılması ile ümmet şifa bulacaktır. israil`e bekçilik için beslenen kral cinsi köpeklere ihitiyaç kalamayacak.

Polat, İNHAP olarak israil`in yaptığı katliamı lanetlediklerini belirterek tüm insanlığı bu katliamlara karşı fiili ve kavli duaya çağırdıklrını söyledi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir