• DOLAR 32.527
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2429.704
  • ...
Bugün israil’e en güzel günlerini yaşatıyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şu anda Gazze üzerine, Gazze’deki çocuklar ve kadınlar üzerine istediği gibi ölüm yağdırıyor, kana buluyor, binlerce evi harap ediyor.

Başta Müslüman ülkeler olmak üzere bütün dünya olup bitenleri bir film seyreder gibi seyrediyor. Hiç ama hiçbir engelle karşılaşmadığı gibi destek ve teşvik bile görüyor.

Sanki Müslümanlar olarak israile demişiz ki: “Haydi, yürü meydan senin, istediğin her şeyi yapabilirsin, istediğin gibi yakıp yıkabilirsin, hiç ses çıkarmıyoruz, ne yaptığına hiç karışmıyoruz, hava harekâtından sonra kara harekâtı da başlatabilirsin, yeni yeni işgallerde bulunabilirsin, sayısız Müslümanı öldürür, yüzlercesini tutuklayıp zindanlara doldurabilirsin.”

“Çünkü şu anda bizim çok daha önemli işlerimiz var, biz birbirimizi öldürmekle meşgulüz. Boynunu vuracağımız, kurşuna dizeceğimiz on binlerce Müslüman, harabeye çevireceğimiz nice şehirler, yerle bir edeceğimiz nice camiler var daha.”

“Biliyor musun ey israil, bizim şu anda senden çok daha büyük düşmanlarımız var.”

“Bizim mezhebimizden olmayan, bizim meşrebimizden olmayan katli vacip yüz binlerce kişi var daha, onları yok etmeden görevimizi yapmış sayılmayız.”

“Onun için seninle uğraşacak hiç mi hiç vaktimiz yok, bu gidişle sana sıra geleceğini hiç sanmıyoruz, hele sen şöyle bir kenarda dur bakalım…”

Bugün Filistin öylesine yalnız, israil öylesine güçlü ki…

MAKALENİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu haberler de ilginizi çekebilir