• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.86
  • ...
İsrail Büyükelçiliği Önünde Eylem
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Katil devlet İsrail’e Türk halkının, STK’ların tepkisi sürerken, Mazlumder üyeleri bugün, Siyonist katliamlarına sessiz kalmamak için İsrail Büyükelçiliği önünde basın açıklaması ve iftar yapacak.

Siyonist İsrail yaklaşık 18 gün önce üç Yahudi işgalcinin kaçırıldığını belirtmiş ve hemen ardından Filistin topraklarında 597 Filistin`liyi rehin almıştı.
Kaçırılan işgalcilere karşılık Filistin`lileri şantaj malzemesi olarak kullanan işgalci yapı, kaçırıldığı iddia edilen işgalcilerin cesetlerinin 30 Haziran tarihinde El-Halil kentinde bulunduğunu duyurmuş ve işgalcilerin ölümünden HAMAS`ın sorumlu olduğunu açıklayarak intikam çığlıkları atmıştır. Gazze’ye düzenlenen Hava saldırıları sırasında 7`si İzzeddin el-Kassam Tugayları mensubu 9 kişi hayatını kaybetti, 7`si çocuk 12 kişi de yaralandı. Bu insanlık dramına Türkiye’nin, Türk halkının tepkisi sürüyor. Ülkemizde sağduyu sahibi sivil toplum kuruluşları da açıklamalarla, eylemlerle, protesto gösterileri ile katil İsrail’e tepkilerini ortaya koymaya devam ediyor.

MAZLUMDER’DEN ANLAMLI EYLEM

Mazlumder de bugün anlamlı bir eyleme imza atacak. Dernek üyeleri bugün, Siyonist katliamlarına sessiz kalmamak için İsrail Büyükelçiliği önünde basın açıklaması ve iftar yapacak. İsrail Büyükelçiliği önündeki bu anlamlı eyleme tüm Başkentliler davetli.

Tarih : 11.07.2014

Saat : 20:15

Yer : İsrail Büyükelçiliği Konutu

Büyükelçilik, Mahatma Gandi Caddesi, No: 85, Gaziosmanpaşa, Çankaya adresinde bulunuyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir