• DOLAR 32.548
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2438.136
  • ...
Heniye: Siyonist saldırılar başarısızlıkla sonuçlanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KUDÜS - İsrail'in uzun süre önce Gazze'deki direniş gruplarıyla yaptığı ateşkesi bozduğunu ifade eden Hamas lideri İsmail Heniye, yaptığı yazılı açıklamada, "Düşmana diyoruz ki; halkımıza karşı işlediğiniz savaş suçlarını durdurun, çünkü saldırılarınız hedeflerine ulaşamayacak ve bedeli ne olursa olsun halkımız muzaffer olacak" ifadelerini kullandı.

Siyonis İsrail saldırılarına karşı meşru savunma haklarını kullanmaya devam edeceklerini belirten Heniye, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Saldırıyı başlatan düşman İsrail'dir. Biz kendi halkımızı savunuyoruz, dolayısıyla saldırıyı İsrail'in durdurması gerekir. Halkımız ve tüm ümmet için iftihar kaynağı olan şehitlerimizle, düşmanın tuzaklarını boşa çıkaran direniş ve azimleriyle, gurur duyuyoruz. Siyonist saldırılar başarısızlıkla sonuçlanacak ve bedeli ne olursa olsun Filistin halkı zafere ulaşacak."

Filistin halkının birlik ve direnişinden övgü ile bahseden Heniye, "Düşmanın tehditlerinden korkmuyoruz. Liderlerin kanı, çocukların ve ailelerin kanlarından daha değerli değil" diyerek İsrail’e meydan okudu. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir