• DOLAR 32.59
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2498.927
  • ...
Adana Umut-Der Ramazan yardımlarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Yardım organizasyonlarıyla yoksulların yüzünü güldüren Adana Umut-Der Gıda Bankası, Ramazan ayında da yardımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Ramazan ayının ibadet ve itaat ayı olmakla birlikte, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunu belirten Adana Umut –Der Gıda Bankası Başkanı Selahattin Yeniay, “Gözleri yollarda olup, iftar ve sahur sofralarına koyacak sıcak bir tas çorba için hayırseverlerin yardımlarını bekleyen ihtiyaç sahiplerini gözeterek ibadetlerimizi kemale erdirmeliyiz.” dedi.

Yeniay, “Bizler Adana Umut-Der olarak, hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmayı kendimize vazife bilip, tüm üye ve gönüllülerimizle birlikte, yılın her ayı olduğu gibi bu kutlu ayda da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“Hedefimiz 3 bin aileye yardımda bulunmak”

Yeniay,  sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaptığımız çalışmalar neticesinde, gıda, giyim, ev eşyası ve bayramlık elbise gibi kalemlerde, toplamda 3 bin aileye yardım yapmayı planlıyoruz. Rabbim bu çalışmalarımızda şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada nusretini üzerimizden eksik etmesin ve gayretimizi artırsın.” dedi. (Yunus Emre-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir