• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
Hava sıcaklıkları 4 derece artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu`nun kuzeydoğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Kars, Ardahan çevreleri ile Erzurum`un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Doğu Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu`nun güneyi ile zamanla Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu`nun güney ve doğusunda güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; Marmara`nın batısı, Ege kıyıları ile Doğu Anadolu`nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batısında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin doğusu yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Kars, Ardahan çevreleri ile Erzurum`un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneydoğusunda güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir