• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gönüller Kuran'la ferahladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde yaptığı iftar programını kentin en büyük camilerinden olan Ulu Cami’de gerçekleştirdi.

Güney Afrikalı hafız Abdurrahman Sadien ve Selman Okumuş, Gaziantepli vatandaşlara Kur'an-ı Kerim ziyafeti verdi.

Programa Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin İl Müftüsü Ahmet Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Hafız Selman Okumuş’un okuduğu ezan ve iftar duası ile iftarlar açıldı. Programda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bir konuşma yaptı.

Ramazan ayının Kur'an-ı Kerim’in indirildiği ay olduğunu belirten Şahin, Ramazan ayı insanlara kurtuluş reçetesi olduğunu söyledi. Kur'an-ı Kerim insanlara bir yaşam felsefesi verdiğini belirten Şahin, "Bu mesajı iyi anlamamız, özümsememiz ve özümsetmemiz gerekiyor. Biz müminler olarak birbirimize dua edelim. Bütün Müslüman kardeşlerimiz için, Ortadoğu’daki Müslümanlar için, Mısır ve Suriye’deki Müslüman kardeşlerimiz için dua edelim. Ülkemizin birliği ve beraberliği, kardeşliğimiz için dua edelim” diye konuştu.

Hafız Selman Okumuş ile Abdurrahman Sadien’in Kur'an tilaveti dinleyenleri adeta mest etti. Sesleri ve kaideleri ile dinleyenleri duygulandıran iki ünlü hafız camide bulunanlara manevi bir atmosfer yaşattılar.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir