• DOLAR 32.352
  • EURO 35.106
  • ALTIN 2317.635
  • ...
Kızıltepe Rahmet Gıda Bankası Haziran`da 658 Aileyi Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Kızıltepe Rahmet Gıda Bankası Haziran ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Haziran ayı içerisinde 658 yetim ve muhtaç aileye çeşitli yardımlarda bulunduğunu duyuran Rahmet Gıda Bankası Derneği, yetim ve muhtaç ailelere her ay düzenli olarak yaptıkları yardımların yanı sıra, mübarek Ramazan ayında yapacakları yardımlar  için  dernek üye ve gönüllüleriyle yoğun bir faaliyet içerisinde olduklarını belirtti.

Haziran ayı içerisinde, 658 aileye 23 bin 208 TL değerinde yardımında bulunduklarını açıklayan Rahmet Gıda Bankası Başkanı Mehmet Şirin Öz,“Rahmet Gıda Bankası olarak Haziran ayı içerisinde 232 aileye gıda paketi, 58 aileye 58 adet 50 kilogramlık un, 368 aileye ise çeşitli giyim yardımında bulunduk. Toplamda 658 aileye 23 bin 208 TL değerinde yardımında bulunduk.” İfadelerini kullandı.

Ramazan ayı içerisinde yapacakları yardımlarla ilgili, yoğun bir faaliyet yürüttüklerini belirten, Başkan Öz, “İnşallah Ramazan ayının bereketiyle Temmuz ayında da yardımlarımız devam edecektir. Rahmet Gıda Bankası olarak Ramazan gıda paketi bedelini 50 TL olarak belirledik. Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle Ramazan ayı içerisinde dernekte kayıtlı bulunan 3 bin 432 yetim ve muhtaç aileye gıda paketi ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Mübarek ramazan ayında hayırseverlere de seslenen Başkan Öz, “Yardımda bulunmak isteyen hayırseverler, gerek birebir derneğimize gelerek, ya da derneğimizi arayarak bağışta bulunup yardımda bulunabilirler. Çünkü kurulduğumuz günden bu güne kadar, binlerce yetim ve muhtaç ailelere ulaştırdığımız yardımlar, hayırseverlerin bağışladığı yardımlar sayesinde olmuştur. Mübarek Ramazan ayında da hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz. Şimdiden Allah (c.c) tüm hayırseverlerin yapacak hayırlarını kabul etsin.” temennisinde bulundu. 

(Mehmet Aslan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir