• DOLAR 32.349
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2307.867
  • ...
Kurs saatlerinin çakışmasından öğrenciler mağdur oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Ceylanpınar Belediyesi, Menderes Atilla’nın Belediye Başkanı seçilmesinin ardından ilk önemli icraat olarak Ceylanpınar kaymakamlığı ile ortaklaşa yaptıkları yaz spor okulu oldu. Kur’an Kursları ile Yaz Spor Okulunun yüzme kurslarının aynı saate denk gelmesi nedeniyle aileler zor duruma girdi.

Yaz Spor Okulunda her yaştan tüm çocuklar ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Sabah Saat 9.00’da başlayan kurslar, Ceylanpınar ilçe stadında haftanın bazı günü gerçekleştiriliyor.

Ancak açılan yaz spor kurslarının Yaz Kur’an Kurslarıyla aynı saate gelmesi velileri zora soktu. Aileler çocuklarının hem Yaz Kur’an Kursundan ve hem de spor faaliyetlerinden istifade etmelerini istiyor. Ancak her iki kursun da aynı saate denk gelmesi nedeniyle ikisi arasında tercih yapmaları gerekiyor.

Bu durumdan rahatsız olan aileler kaymakamlık ve belediyeden yaz spor okulu saatlerinin değiştirilmesini, spor okulu saatlerinin yaz Kur’an Kursu saatleriyle uyumlu hale getirilmesini istiyorlar.(Mustafa Kaynak – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir