• DOLAR 32.316
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2293.174
  • ...
Uyuşturucuyla mücadelede acil eylem planı hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı ve Sağlık Şube Müdürü Dr. Mehmet Özsöyler, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek, Adanalıların daha sağlıklı bir ortamda yaşaması için uyuşturucuyla mücadele eylem planı adını verdikleri bir projeyi hayata geçirme konusunda görüş birliğine vardılar.

Adana Büyüksehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı  Dr. Fatih Karayandı ve Sağlık Şube Müdürü Dr. Mehmet Özsöyler, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Alper Acil’i makamında ziyaret etti.

Sağlık İşleri Dairesi’yle, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün uyum içinde ve koordineli bir şekilde hareket etmesi için yapılabileceklerin görüşüldüğü toplantıda, birlikteliğin, sorunların çözümünde önemli rol oynayacağı ve sinerji oluşturacağı konusunda görüş birliğine varılarak, özellikle uyuşturucuyla mücadelede ortak hareket etmenin önemine vurgu yapıldı.

Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı, Adanalıların sağlığını korumak ve bu konuda şehri daha yaşanabilir hale getirmek için, kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği konusunda çalışmalara devam edeceklerini açıkladı.(Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir