• DOLAR 32.551
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2435.012
  • ...
Viranşehirli TIR şoförü ailesine kavuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Viranşehirli TIR şoförü Bülent Bozyel ailesine kavuştu. Irak’ta IŞİD tarafından alıkonulan ve kendisinden haber alınamayan Bozyel, serbest kaldıktan sonra dün akşam saatlerinde diğer TIR şoförleri ile birlikte GAP Havaalanı’na indi. Günlerdir korku ve endişe ile bekleyen ailesi büyük sevinç yaşadı. Bozyel’in evine varması ile birlikte evi sevenlerinin ziyaretçi akınına uğradı.

Başından geçenleri İlke Haber Ajansına anlatan Bozyel,  “Biz termik santrale dizel taşırken başlayan savaş nedeni ile IŞİD tarafından alıkonulduk.  Bizlere gayet iyi davrandılar. Bizimle ve Türkiye ile bir sorunlarının olmadığını,  sorunlarının şirket ile olduğunu söylediler. Biz serbest kaldık fakat yarımız orda kaldı. Çünkü araçlarımızın ödenmesi gereken bir sürü borcu duruyor.” dedi.

Oğluna kavuşan anne Esennur Bozyel ise “Mutluyuz. Günlerce diken üstünde yaşadık. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. Müslüman Müslüman’a kötülük etmemelidir.”şeklinde konuştu.

Tır şoförü Bozyel’in ninesi Hayriye Tamer de “Allah bizlere bu mutlu günü yaşatanlardan razı olsun. Allah kimsenin ciğerini yakmasın. Fidan gibi gençler bir kurşuna kurban gidiyor. Çok yazık.”ifadelerini kullandı.

Öte yandan; Tır şoförü Bozyel’in evine dönmesinin ardından aileye geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Viranşehir Cami-Der ve HÜDA Par İlçe Teşkilatı da aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. (Sabri Acet-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir