• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Gazetemiz 4. yaşında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

4 Nisan 2008’de okuyucusuyla buluşan Doğruhaber gazetesi, izlediği yayın çizgisiyle, kendine has üslubu ve yaptığı haberlerle her zaman okuyucunun takdirini kazandı. Her fırsatta ilgi ve alakasını dile getiren okuyucularımızdan aldığımız destekle bugüne geldik. Doğruhaber olarak 4’üncü yaşımıza girmenin mutluluğunu yaşarken, gazetenin çıkması, yayılması ve okunmasında en büyük paya sahip olanların okuyucularımız olduğuna inanıyoruz. Bu şuurla sözü onlara bırakıyoruz.  İşte okuyucuların dilinden Doğruhaber gazetesi...

BATMAN

DOĞRUHABER HEPİMİZİNDİR

Murat Gültekin (Esnaf): Allah`a hamd solsun ki doğruları yazan bir gazetemiz var. Doğru haberciliğin bu gazetede olduğunu bildiğimiz için bu gazeteyi sürekli okuyorum. Tabi ki bu şekilde böyle bir misyonu üstlenen bir gazetenin haftalık olarak yayın yapması yetmiyor. Bu amaçla özellikle Müslümanların Doğruhaber gazetesinin en azından günlük olarak çıkabilmesi için ellerinden gelen çabayı göstermelerini bekliyorum. Bu yayın çizgisini benimseyen ve bunun gerçekten ihtiyaç olduğunu düşünen, daha fazla ve geniş kitlelere ulaşmasını isteyen insanların her birisinin gazeteye katkıyı kendisine bir görev olarak bilmesi gerektiğini düşünüyorum.  Doğruhaber gazetesi hepimizindir, bu hepimizin sesidir.

DOĞRUHABER KARDEŞLİK DUYGULARINI PERÇİNLİYOR

İbrahim Özmen (Esnaf): Çıktığı ilk günden bu yana alıyor ve büyük bir merakla okuyorum. Dileriz en kısa zamanda günlüğe dönüşür… Doğruhaber gazetesinin yayın çizgisini benimsiyoruz ve bütün Müslümanların bu gazeteyi sahiplenmelerini, bu gazeteyi her yere ulaştırmalarını istiyoruz. Çünkü bugün Türkiye’deki Müslümanların sesi olabilecek bir gazetedir. Buna gerçekten bizim ihtiyacımız var. Müslümanların birbirleriyle olan kardeşlik duygularını perçinliyor.

TEMENNİMİZ GÜNLÜĞE  DÖNÜŞMESİ

Sıddık Çiftçi (Terzi): Gerçekten ismi gibi doğruları yazan bir gazetedir. İhtiyacımızı gideren bir gazete olarak çok memnunuz. Haftalık olmasına rağmen çok güzel bir gazete. Allah’ü Teâlâ onların gayret ve çabalarını artırsın. Temennimiz en kısa zamanda günlüğe dönüşmesidir.

DOĞRUHABER GARÇEKLERİ YAZIYOR

Ömer Dayan (Bakkal): Doğruhaber gazetesinden çok memnunuz.  İçeriğinden faydalanabileceğimiz çok şey mevcut. Gerçekleri yazıyor. Müslümanların sesi olmasından dolayı Doğruhaber gazetesine teşekkür ediyoruz. Dileriz daha güzel imkânlarla nice yıllar hakkın hizmetinde doğruları yazmaya devam eder.

DİYARBAKIR

Süleyman Hazar (Esnaf): İlk sayıdan bu güne takip ediyorum. Tevhidi çizgide yürüyen ve ümmet şuuruyla hareket eden bir gazete. Tanıdığım herkese gazetemizi tavsiye ediyorum. Ayrıca bir aile gazetesi olduğu için gönül rahatlığıyla evime de götürebiliyorum. Ben de Doğruhaber’in günlük olmasını arzu ediyorum.

Hüseyin Alasulu (Öğrenci): Köşe yazılarından haberlerine kadar İslami bir bakış açısıyla yorumlanması beni çok mutlu ediyor. Yazılan yazıları okuduğumda çok güzel haz alabiliyorum. Elimden gelinceye kadar okuduklarımı hayatımda tatbik ediyorum. Böyle güzel bir gazetede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda daha da güzel olmasını cenabı hak’tan niyaz ediyorum.

ELAZIĞ

MÜSLÜMÜN COĞRAFYALARDAN HABERDAR OLUYORUZ

Nihat Bakşi (Elazığ İhya-Der Başkan Yardımcısı): Doğruhaber gazetesi mustazafın, mazlumun, Müslümanların gazetesidir. Bu gazete sayesinde dünyanın her tarafında bulunan Müslümanların sevincini, çilesini paylaşıyoruz. Onların dertleri ile dertleniyoruz. Bu gazete yayın hayatına başlamadan önce Müslüman kardeşlerimizin neler çektiğini bilmiyorduk, görmüyorduk. Bu da Müslümanın Müslümana karşı olan duyarlılığının zayıflamasına neden oldu. Ama Allah’a hamd olsun bu gün Doğruhaber sayesinde Müslüman coğrafyalarda yaşananlardan haberdar olabiliyoruz.

KELİME KELİME, SATIR  SATIR OKUYORUM

Talip Yıldırım (Çiftçi): İlk gazete elime geçtiğinde duygulanmıştım. Çünkü bugüne kadar İslam’a hakaret edilmiş, Müslümanlar ezilmiş, türlü türlü iftiralara maruz bırakılmış ve halkın gözünde terörist olarak gösterilmişti ve Müslümanlar, kendilerini ifade edebilecek herhangi bir ortam bulamamışlardı. Ama bugün Doğruhaber bütün gerçekleri gözler önüne seriyor. Ben Doğruhaber, haftalık gazete olduğundan kelime kelime, satır satır her tarafını okuyorum.

DOĞRUHABER’İ HERKESE ULAŞTIRALIM

Nahit Öztürk (Fırıncı): Muhtelif gazeteler küfür saçan yazılar ve müstehcen görüntüler yayınladığından gazete okuma gereksinimi duymuyordum. Açıkçası İslam düşmanları da okumamamızı istiyor. Doğruhaber gazetesi ile okuma alışkanlığı kazandım. Doğruhaber gazetesinden her hafta dolu dolu bir şekilde istifade ediyorum. Burada bir çağrıda bulunmak istiyorum. Hiçbir şey yapamıyorsak bile en azından bu gazeteyi akrabalarımıza dostlarımıza ulaştıralım, okumalarını sağlayalım. Bu sayede belki insanların kalpleri İslama ısınır ve kendilerine çeki düzen verirler. Doğruhaber gazetesini okuyan bir insanın yanlış hareket etmeyeceğini düşünüyorum. 

BİNGÖL

KENDİMİZİ BULDUĞUMUZ BİR GAZETEMİZ VAR

Abdullah Becerikli (Serbest meslek): Kitle iletişim araçlarında genelde amaç ön plana çıkmaktadır. Bu amaçta kimi basın maddiyatı ön plana çıkarırken,  kimisi de halkı doğru bilinçlendirmektedir. Doğruhaber gazetesi iç ve dış haberlerinde doğru, tarafsız, abartısız, kültürel ve ilmi gelişimi sağlayan bir gazete. Kısacası Doğruhaber gazetesinde kendimizi görüyoruz. Basın yıllarca bize yanlış haber servis ediyordu, artık kendimizi bulduğumuz bir gazetemiz var.

 

ALLAH   YARDIMCINIZ OLSUN


Mustafa Yakut (Esnaf): Tabii olduğumuz değerlere hassasiyetle önem verdiği için Doğruhaber gazetesini kendimize yakın görüyoruz. Bu nedenle yapmış olduğu çalışmaları destekliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun.

HEP AYNI ÇİZGİDE  DEVAM ETSİN

Yüksel Üzer (Şoför): İlmi ve araştırma noktasında sunmuş olduğu gerçeklerden istifade ediyoruz. Sürekli haksızlığın karşısında, hakkın yanında bir gazete olarak Doğruhaber gazetesini gördük. Temennimiz bundan sonrada aynı çizgisini devam etmesidir. Doğruhaber gazetesinin günlük olmasını istiyoruz.

 

İZMİR  

DOĞRUHABER’DEN  DOĞRULARI ÖĞRENİYORUZ

Emin Nohut (Esnaf): Günümüzde Kartel ve malum medyanın çarpıtarak verdiği haberlerin aslını, Doğruhaber gazetesinden öğreniyorum. Bu nedenle Doğruhaber gazetesine çok teşekkür ederek, biran önce günlük olmasını temenni ediyorum.

GAZETEMİZE SAHİP ÇIKALIM

Ömer Özgüç (Esnaf): Doğru ve dürüst haberciliğin az olduğu günümüzde, güvenilir bir gazete olan Doğruhaber gazetesine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Tüm duyarlı Müslümanlara da buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Diken bahçesinde bir gül mahiyetinde olan böyle gazetelere destek olmamız gerekiyor.

İSTANBUL

BİR HAFTA BOYUNCA BEKLİYORUZ

Osman Seçen (Esnaf): ilk başta bölge gazetesi gibi yayın yapsa da sonradan bunu düzeltip ulusal yönde haber yaptı, biz de bunu istiyorduk. Doğruhaber gönlümüzden geçenleri yazıyor. Hem haber hem de kalite olarak inşallah iyiye doğru gidiyor. Ayrıca günlük olsa daha iyi olurdu. Bilecektik ki evimize her gün bir gazete gidiyor. Bir hafta boyunca bu gazeteyi bekliyoruz.

SABIRSIZLIKLA GAZETEYİ BEKLİYORUZ

Hüseyin Atlı (Esnaf): Doğruhaber bizim için her hafta sabırsızlıkla beklediğimiz bir gazetedir. Özellikle Doğruhaber’e yapılan baskınlar bizi çok üzdü. Ayrıca gazetemize daha çok sahip çıkmamız konusunda azmimizi arttırdı. Gazete, kuruluşunun 4. yılına giriyor tabi aynı şekilde benim de Doğruhaber’e olan aboneliğimin 4. yılına giriyor. Genel olarak bütün yazılarını okuyup faydalanıyorum ama doğrugenç en çok faydalandığım ve sevdiğim sayfadır, bunu da vurgulamak istiyorum. Bütün köşe yazılarını okuyorum. Tabii günlük olması haftalık olmasından çok daha iyi olur. Keşke imkanlar olsa da bir an önce günlük olsa.

Bu haberler de ilginizi çekebilir