• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Ortadoğu mazlumlarının bize ihtiyacı var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep Eğitim Bir-Sen Temsilciği, Öğretmenevi bahçesinde sendika üyelerine iftar yemeği verdi. İftar programına Şehitkâmil İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Yağcı, çok sayıda sivil toplum kuruluşu yetkilisi ile Gaziantep Eğitim Bir-Sen yönetimi ve üyeleri katıldı.

Programda konuşan Eğitim Bir-Sen il Başkan Yardımcısı Ahmet Gök, Türkiye’nin normalleşmesi sürecinde sendika olarak yaklaşımlarını dile getirdi. Gök, başörtüsü zulmünden katsayı adaletsizliğine, 28 Şubat mağdurlarının atamalarından Kur’anı Kerim ve Siyeri Nebi’nin seçmeli ders olmasına kadar yapmış oldukları faaliyetleri anlattı.

“Selahattin Eyyubilerin torunlarıyız”

Ortadoğu coğrafyasında yaşayan mazlumların Müslümanlara ihtiyaçları olduğunu belirten Gök, “Asya’nın,  Afrika’nın ve Ortadoğu mazlumlarının bize ihtiyacı var. Mesuliyetimiz ağır, çünkü bizler Fatihlerin torunlarıyız. ‘Kudüs işgal altında iken ben nasıl yaşarım’ diyen Selahattin Eyyubilerin torunlarıyız. Yarınlar daha aydınlık yeter ki biz hakkın yanında durmaya devam edelim.”ifadelerini kullandı.

Gök, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Bizler yolumuzda azimli yürümeye devam edelim. Allah c.c rızası için koşmaya devam edelim. El ele, gönül gönül’e, hep beraber ümmet olarak bunu başaralım. Zafer Allah’tandır.  Yine zafer Allah c.c yolunda yürüyenlerinidir. Zafer yakındır. Kâfirler istemese de Allah c.c nurunu tamamlayacaktır.

İşimiz bitti mi? Hayır. Daha yeni başlıyoruz. Bediüzzaman, Süleyman Tunahan hazretlerinin, Nakşîlerin, Kadirilerin ve Necmettin Erbakan’ın yolunda yürüyeceğiz. Onların bırakmış olduğu mirasa sahip çıkacağız. Yeniden adil bir dünya düzeni kurulana kadar çaba sarf edeceğiz.”şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir