• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Siyonist israil, Gazze`ye Hava Saldırıları Düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudret, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Siyonist İsrailsavaş uçakları tarafından, Gazze Şeridi ve Beyt Lahiye`ye yönelik düzenlenen hava saldırılarında yaralananların sayısının 10`a yükseldiğini belirtti.

Kudret, Beyt Lahiye beldesinde saldırıda yaralanan aralarında 68 yaşında bir kadın ve 19 yaşında bir kızın da bulunduğu 7 kişinin, ambulansla Kemal Advan Hastanesine kaldırıldığını ifade etti.

Kudret, İsrail savaş uçaklarının Gazze kentine yönelik giriştiği hava saldırısında ise aralarında 17 yaşında bir çocuğun da yer aldığı 3 kişinin yaralandığını belirtti.

Yaralıların ambulansla kentin batı yakasındaki sağlık merkezine götürüldüğü kaydedildi.

Daha önce Siyonist İsrail savaş uçaklarının Gazze`ye düzenlediği hava saldırısında 5 kişinin yaralandığı açıklanmıştı.

Siyonist İsrail savaş uçaklarının, Gazze’nin doğusunda bulunan et-Tuffah ve kuzeydeki Ebracu el-Makrusi mahallelerinde bulunan Hamas`ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayı`na ait askeri karargahlara yönelik saldırı düzenlediği ve bölgedeki evlerde büyük hasar meydana geldiği bildirilmişti.

Siyonist İsrail ordu sözcüsü Peter Lerner de sosyal paylaşım sitesi Twitter`dan yaptığı açıklamada, Gazze`den atılan 2 füzenin İsrail`in güneyindeki Sderot şehrine düştüğünü ve kentteki elektriklerin kesildiğini belirtmişti.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir